Spyn.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici.

Instructiune privind prefinantarea pentru proiectele aferente POSCCE

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (AM POSCCE) a publicat Instructiunea nr. 280558 din 19 ianuarie 2013 privind prefinantarea pentru proiectele aferente POSCCE 2007-2013.

Conform acesteia, incepand cu data de 01 februarie 2013, se instituie la nivelul AM si OI POSCCE Registrul electronic de garantii aferente proiectelor finantate din POSCCE 2007-2013. Acesta va cuprinde toate proiectele care au primit aprobare pentru acordarea prefinantarii in cadrul contractului de finantare incheiat cu AM/OI POS CCE si se va transmite catre AM POS CCE saptamanal, vinerea pana la ora 12:00, la adresa: cereri_poscce@minind.ro.

In cazul in care pentru o saptamana nu exista informatii de actualizat, se va transmite un e-mail care sa mentioneze faptul ca nu exista modificari fata de saptamana precedenta catre aceeasi adresa electronica.

Descarca Instructiunea

Sursa: AM POSCCE, Fonduri Structurale.ro

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>