Spyn.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici.

Exista o multitudine de modalitati de a face publicitate produselor si serviciilor unei companii, insa cea mai populara si apreciata este distributia de pliante, care permite ca mesajul sa ajunga direct in mainile clientilor.
La ora actuala, acesta este modul cel mai eficient prin care o companie se poate lansa pe piata de afaceri, pentru a se face cat mai cunoscuta.
Dorim sa oferim serviciile de cea mai buna calitate care sa targheteze exact clientii doriti de dumneavoastra, fara a irosi bugetul alocat.
Targhetarea segmentului tinta se face in functie de localitate, judet sau chiar prin intermediul unei harti care include zonele dorite de dumneavoastra.
Serviciile oferite de noi costa mult mai putin decat o campanie de marketing direct, iar eficacitatea unei campanii de distributie pliante este mult mai ridicata.
Serviciile noastre includ machetarea materialelor promotionale, productia, campanii de distribuire exact pe segmentul tinta ales.
De asemenea, va putem ajuta sa determinati segmentul tinta si sa creem un program personalizat pe propriile obiective urmarite.

Putem sa oferim la cele mai inalte standarde urmatoarele tipuri de distributii:

  1. distributie pliante stradala, ( catre pietoni sau catre conducatori auto);
  2. distribuire pliante stradala, pe stergatoarele de la masina
  3. distributie pliante la targuri si expozitii
  4. distributie pliante in centre comerciale
  5. distributie pliante in parcuri
  6. distributie pliante in cutiile postale (apartamente)
  7. distributie pliante in cutiile postale (case si vile)

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@spyn.ro sau la numarul de telefon: 0724394600