Spyn.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici.

Oferta speciala: Transforma ideiile tale cu ajutorul solutiilor noastre!

In luna martie si aprilie, se vor lansa apelurile din acest an pentru “Programul Tineri Intreprinzatori“, “Programul Femeia Manager” si “Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare – START”, programe dedicate tinerilor antreprenori si nu numai.

Avand in vedere necesitatea dezvoltarii antreprenoriatului in randul tinerilor, SPYN Solution vine cu o oferta speciala dedicata lunii ianuarie, oferta  ce consta in conceperea, redactarea si depunerea aplicatiei si a formularelor necesare, pentru oricare dintre cele 3 proiecte, la un pret de numai 4000 RON, reprezentand 1500 RON platibili la semnarea contractului, iar diferenta de 2500 RON la acceptarea proiectului.

Consultanta este eligibila si se poate deconta in cadrul proiectului.

Mai mult, in cazul nefericit al respingerii aplicatiei va oferim conceperea, redactarea si depunerea gratuita a unui nou proiect pe o alta axa de finantare dedicata tinerilor intreprinzatori.

Profita acum de aceasta oferta! Pe programul de stimulare a tinerilor intreprinzatori avem o rata de acceptare de 100%. 

Transforma ideiile tale cu ajutorul solutiilor noastre!

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la adresa: contact@spyn.ro sau la numarul de telefon: 0724.394.600

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>